Servis

Obrt SENJAK HLAĐENJE, KLIMA bavi se prodajom, projektiranjem, servisom i montažom elektro-rashladnih i klima uređaja. Obrt je ovim djelatnostima objedinio prodaju sa servisom i montažom energetskih sustava hlađenja, te je unaprijedio izvedbu sustava upravljanja i nadzora.

Naše usluge

Naše usluge uključuju projektiranje, prodaju te servis klima uređaja i rashladne tehnike.

Grijanje

Stručni smo u izvođenju radova vezanih uz sve oblike grijanja i hlađenja, od kotlovnica i rashladnika vode preko ventilokonvektorskog i radijatorskog grijanja u stambenim i radnim prostorijama.

Ugovorna održavanja

Možete kod nas dogovoriti servis za klimatizaciju, ventilaciju, hlađenje i servis rashladnih uređaja te tako si osigurati potpun komfor u svom poslovnom prostoru ili domu.

Klima

Prednosti upotrebe sustava klima uređaja su ušteda energije, brže početno održavanje temperature i precizno održavanje i velika dozvoljena visinska razlika između vanjske i unutarnje jedinice.

Hlađenje

Hlađenje je postupak upotrebe rashladne tehnike, koja kao rezultat ima pojavu hlađenje tijela te smanjenje unutrašnje energije odvođenjem energije, a rezultira snižavanjem temperature.

Automatika

Automatika je tehnologija u kojoj se oprema kuća na daljinsku kontrolu i upravljanje, odnosno u kojoj prevladava automatizacija sustava te služi za poboljšanje kvalitete življenja.

Ventilacija

Ventilacija prostora je proces izrade ventilacijskih kanala po mjeri, fazonskih ventilacijskih elemenata, ventilacijskih kutija za ventilacijske rešetke i stropne distributere, ventilacijskih zaklopki...

Naše prednosti

Tim obrta je svoja tehnička znanja stekao dugogodišnjom praksom, te se stalno educira kako bi mogli primijeniti nova znanstvena dostignuća u rashladnoj tehnici
i tehnici kondicioniranja.

Hitna služba

Interventni otkloni zastoja. U svako doba dana, spremni za izlazak na teren tim Senjak stoji vam na raspolaganju.

Garantirana kvaliteta

Vozni park obrta je dobro održavan što omogućava brz odaziv
na pozive

Nema plaćanja unaprijed

Proces naručivanja servisa ili montaže je bez ikakvih rizika i mogućnosti gubitaka.

40 godina iskustva

Tim servisa se redovitu obrazuje iz područja rashladne tehnike te prate svjetske trendove i metode rada.

Kontakt:

Božidara Magovca 147 Zagreb Tel: 01 660 51 13, 01 621 99 59
Mob: 098 212 668

Email:

senjak@optinet.hr

Radno vrijeme:

Pon-Pet: 9.00 - 16.00

Scroll to Top